Najtraženiji poslodavci - “Google”, “Apple” i “Microsoft”

Bez autora
Oct 14 2012

Kompanije “Google”, “Apple” i “Microsoft” su najtraženiji poslodavci na svetu među korisnicima globalne profesionalne društvene mreže LinkedIn, pokazao je rejting koji je ta mreža sastavila. Najzastupljenije među liderima su tehnološke i Internet kompanije.Među prvih 20 na listi su i društvena mreža “Facebook” (4. mesto), kao i servis mikroblogova Twitter (14. mesto). Među najtraženijim poslodavcima su i “Coca-Cola”, “Unilever”, “Pepsico”, “Procter&Gamble”, “Nestle” i “Schell”.

Najtraženiji poslodavci - “Google”, “Apple” i “Microsoft”Kompanije “Google”, “Apple” i “Microsoft” su najtraženiji poslodavci na svetu među korisnicima globalne profesionalne društvene mreže LinkedIn, pokazao je rejting koji je ta mreža sastavila.

Najzastupljenije među liderima su tehnološke i Internet kompanije, objavljeno je na Internet strani Lenta.ru.

Među prvih 20 na listi su i društvena mreža “Facebook” (4. mesto), kao i servis mikroblogova Twitter (14. mesto). Među najtraženijim poslodavcima su i “Coca-Cola”, “Unilever”, “Pepsico”, “Procter&Gamble”, “Nestle” i “Schell”.

LinkedIn je, sem svetskog rejtinga, sastavio i liste za pojedine zemlje. Tako je, na primer, u SAD najpopularniji poslodavac “Google”, dok je u Brazilu to rudarska korporacija “Vale”. Sirovinska kompanija je pobedila i u Australiji, a to je “Rio Tinto”.

Što se tiče rejtinga koje redovno sastavljaju i različita sredstva informisanja i konsultantske službe, prema istraživanju agencije Bloomberg 2010. godine, najpopularniji poslodavac u SAD takođe je bio “Google”.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik